Aanmelden

Ben je enthousiast geworden over het wonen bij Grasboom Utrecht Clophaemer, maar wil je meer nog informatie? Stuur dan een mail naar wlcinfo@grasboomclophaemer.nl met je vragen of wensen.

Regelmatig vragen kandidaten of zij Grasboom Utrecht Clophaemer kunnen bezichtigen of er een rondleiding kunnen krijgen. Om de rust en de privacy van de huidige bewoners te beschermen zijn we hiermee terughoudend.

Aanmeldprocedure

Op de website van De Grasboom kun je je aanmelden voor een woning bij Grasboom Utrecht Clophaemer. Ook kun je op de website beschikbare woningen bij andere projecten vinden.

Als je bij de Grasboom wil komen wonen, kun je het aanmeldingsformulier online invullen. Zodra je online de aanmelding hebt gedaan, wordt er een persoonlijk account voor je aangemaakt op de website van De Grasboom. Daarna krijg je het verzoek een online intake-formulier in te vullen. Je kunt daar ook alles lezen over aanmeldingsprocedure.

Als je het online-aanmeldingsformulier hebt ingevuld, krijg je binnen 30 dagen antwoord van de Grasboom Wachtlijstcommissie of je op de wachtlijst geplaatst kunt worden.

Op de wachtlijst …

Naast het invullen van de online-aanmeldingsformulieren is de betaling van € 50,- inschrijfgeld verplicht. Pas na ontvangst van het inschrijfgeld kun je daadwerkelijk ingeschreven worden op de wachtlijst.

Zodra je bij De Grasboom op de wachtlijst bent ingeschreven, ontvang je bericht over vrijkomende appartementen van alle Grasboom locaties. Je kunt zelf op de vrij gekomen woningen reageren en hierop intekenen. Ook brengen we je op de hoogte als er bij één van de Grasboom locaties een ‘open huis’ georganiseerd wordt. Dit is een mooie en ongedwongen gelegenheid om kennis te maken met een project.

Je inschrijving op de wachtlijst vervalt automatisch zodra je een woning bij een Grasboomproject hebt geaccepteerd of als je je uit schrijft.
Jaarlijks kun je je inschrijving verlengen door de betaling € 25,-.

Belangrijk om te weten

Een belangrijke voorwaarde om bij De Grasboom te kunnen wonen, is dat je ouders en/of naastbetrokkenen bereid zijn mee te werken in het project. Maar dat had je waarschijnlijk al begrepen; het is niet voor niets een ouderinitiatief.

Aanmelden